Luk

Ny projektleder til genbrugsbutikker

Det har længe været kendt, at Kræftens Bekæmpelse Genbrug skal have ny projektleder, når Tune Friis stopper ved udgangen af 2025. Selv om der er længe til, er hans efterfølger allerede fundet.

Ann Lou Heide bliver Tune Friis' nye afløser

Efter mere end 33 års tro tjeneste som projektleder for Kræftens Bekæmpelse Genbrug, kan Tune Friis så småt se frem til en tilværelse som pensionist. Det bliver dog ikke fra den ene dag til den anden. Til efteråret går han først og fremmest på nedsat tid og først ved udgangen af 2025 takker han helt af.

Ann Malou Heide bliver ny projektleder
Selv om der er længe til at Tune Friis stopper, så er hans afløser allerede fundet og trådte til 1. juni. Der er tale om 43-årige Ann Malou Heide, som kommer fra stillinger som Visual Retail Manager i Magasin, Franchisetager & Distriktschef for 14 Bestseller-butikker og senest som Head of Retail & Marketing hos Astralis Nexus.

Ann Malou Heide kommer med andre ord med solid erfaring fra detailhandlen, som giver hende et stærkt fundament til at tage over som projektleder.

-  Jeg søgte jobbet fordi jeg kunne se, at stillingen indebærer alt det jeg trives med og brænder for og som jeg har beskæftiget mig med i mine mange år i detailbranchen. Og så er det en afgørende og meget privilegeret bonus at få en lang overdragelse med Tune, fortæller Ann Malou Heide og tilføjer:

-  Jeg glæder mig rigtig meget til at møde alle de fantastiske frivillige ude i butikkerne, der gør Kræftens Bekæmpelse Genbrug muligt, og ser meget frem til samarbejdet.

 

Tune Friis og Ann Malou Heide er taget rundtur i Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker, så hun Ann kan hilse på de frivillige og ansatte. Foto: Mai-Britt Hvam Krogh

Tune Friis og Ann Malou Heide er taget på rundtur i Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker, så hun Ann kan hilse på de frivillige og ansatte. Foto: Mai-Britt Hvam Krogh

Ann Malou Heide er allerede i fuld gang med at blive lært op af Tune Friis og suge al den viden til sig, som han har opbygget siden han i 1990 blev ansat til at etablere og lancere Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker.

-  Vi har et rigtigt godt match med Ann, fordi hun har en dyb forretningsmæssig forståelse og erfaring med at drive butikker i kædedrift og samtidig brænder for genbrug, lyder det fra Tune Friis.

Samme tillid til Ann Malou Heide udviser Ole Saatterup, Chef for Kræftens Bekæmpelse Genbrug.

-  Det er ikke alle, der kan gå ind og overtaget jobbet efter Tune, som har været en kolossal og uvurderlig drivkraft for butikkerne i over 30 år. Men det ved jeg, at Ann kan, udtaler Ole Saatterup og uddyber:

-  Hun har et kommercielt mindset, hun har mange års erfaring med at drive kædebutikker succesfuldt og så har hun en personlighed, som jeg ved kommer til at gå rigtig godt i spænd med både de ansatte og de frivillige. Jeg er helt tryg ved, at hun skal bygge videre på Tunes arbejde og bringe nye perspektiver ind i projektledelsen og bidrage positivt til vores vækststrategi.

I den første tid i rollen som projektleder skal Ann Malou Heide med Tune Friis på rundvisning i genbrugsbutikkerne og hilse på de frivillige og ansatte og forstå de mange aspekter af Kræftens Bekæmpelse, hvorefter hun vil gå i dybden med projektledelse og økonomien i butikkerne.

Om Kræftens Bekæmpelse Genbrug
Kræftens Bekæmpelse Genbrug har i dag 16 butikker i hele landet. Vores genbrugsbutikker er en vigtig strategisk prioritet for Kræftens Bekæmpelse, dels fordi overskuddet bidrager til vores hovedformål, og dels fordi vi aktivt deltager i udviklingen hen imod et mere bæredygtigt samfund.

Bliv frivillig i en genbrugsbutik