Luk

Så er Medlemsklubben klar

For et lille år siden lød startskuddet til Kræftens Bekæmpelses Medlemsklub – og nu er vi klar til at byde alle velkommen. Nye – men også eksisterende medlemmer.

27. maj 2024
Fundraising og Medlemmer

For jo flere medlemmer, des større forskel kan vi sammen gøre for alle berørt af kræft. Du kan derfor glæde dig til at blive mødt af markedsføring af Medlemsklubben på TV2, i de trykte medier og digitalt. Den nye reklamefilm siger det så fint: Man kan godt være stolt af den forskel, man gør som medlem. Det skal du også være. Eller det kan du blive, hvis du ikke er medlem endnu?

Medlemsklubben er en beskeden, men stor, tak til alle vores medlemmer. Få adgang til mere end 50 fordele, fra store og anerkendte udbydere som PureGym, TRYG Forsikring, GoDream, Det Danske Madhus mfl.  

Fordelene er udvalgt til gavn og glæde for alle, men nogle specielt til kræftpatienter og pårørende, hvor der måske er behov for en hjælpende hånd i hverdagen. Der tilbydes derfor bl.a. rabat på træning og fysioterapi i eget hjem, unikke forsikringsmuligheder og måltider leveret direkte til døren.

Alle fordelene er finansieret af en række virksomheder, der gerne vil støtte dig – fordi du er medlem. Det koster derfor hverken dig eller kræftsagen ekstra, at du kan få tilbud på alt fra hverdagsfornødenheder til oplevelser.

Håbet er, at Medlemsklubben kan gøre det endnu mere attraktivt at blive en del af det store medlemsfællesskab. Et fællesskab på mere end 350.000 medlemmer, der alle ønsker og støtter arbejdet for et liv uden kræft.

Vil du vide mere? Besøg cancer.dk/medlemsklub, og bliv klogere på fordele, du har adgang til i Medlemsklubben, når du er medlem af Kræftens Bekæmpelse.