Luk

Del dine succesoplevelser som frivillig

I Facebookgruppen 'Frivillige i Kræftens Bekæmpelse' vil vi gerne dele succesoplevelser med hinanden. Lige nu leder vi efter frivillige, der vil dele ud af deres historier om, hvad de har lavet som frivillige.

Har I lavet en særlig fin pårørendecafé, opbygget et lokalt netværk for kræftramte, arrangeret specielle gåture, haft succes med at få et bestemt område gjort røgfrit i jeres kommune, stablet et flot arrangement på benene - eller noget helt sjette?

Så kan det være, at andre frivillige kan lære af jeres erfaringer eller blive inspireret til at lave deres egen lokale variant.  

Lige nu planlægger vi et nyt koncept i Facebookgruppen Frivillige i Kræftens Bekæmpelse, og vi håber, at I vil være med til at gøre det til en succes.

Vi kalder det "Frivillige Fortællinger" – og det handler om at dele jeres oplevelser og projekter som frivillige i Kræftens Bekæmpelse. Ved at dele jeres historier kan I inspirere og lære af hinandens erfaringer.

Hvad går det ud på?
Over en måned får tre frivillige mulighed for at lave opslag i gruppen om deres frivillige arbejde, hvorefter stafetten går videre. Det kan være:

  • Billeder
  • Korte tekster
  • Beskrivelser af projekter
  • Nye ideer


Alt er velkomment, så længe det giver et indblik i jeres fantastiske arbejde som frivillige.

Vi har brug for tre frivillige til at kickstarte dette initiativ. Har du/I lyst til at dele dine/jeres oplevelser og inspirere andre frivillige?

Så meld dig ind i Facebookgruppen Frivillige i Kræftens Bekæmpelse, og skriv til Sofie Møller fra Frivillig Indsats via gruppen. Du kan også kontakte Sofie på mail: sofmol@cancer.dk.

Herefter vil Sofie hjælpe med, hvordan du/I bedst muligt får fortalt om jeres erfaringer i gruppen.