Luk

Følg med i Folkemødet

Kræftens Bekæmpelse deltager i Folkemødet 2021 med fire livestreamede events, som du kan følge - uanset hvor, du befinder dig. Det kommer til at handle om senfølger, håb og handlekraft, digitale fællesskaber og erfaringer med at være kræftpatient i en coronatid. Læs her, hvad vi har på programmet, når vi sender live den 17. og 18. juni, og hvordan du kan følge med.

16. juni 2021
Katrine Nedenskov Madsen, KOMMUNIKATION
Folkemængder til Folkemøde på Bornholm

Normalt samles tusindvis af mennesker i Allinge, når Folkemødet løber af stablen. Men i år bliver Folkemødet i stor udstrækning digitalt på grund af corona. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

17. juni kl. 11.15-12.00: "Kræft, håb og handlekraft - om at dele sårbare fortællinger offentligt"
I en livestreamet samtale sætter Kræftens Bekæmpelse og Den Danske Filmskole fokus på, hvordan man på forskellig vis kan håndtere et kræftforløb.

I studiet vil Hans Pilgaard interviewe en ung kræftpatient, der deler sine stærke fortællinger offentligt og en ung instruktør og pårørende, der har lavet en film om de mange og svære situationer, som kan opstå i et kræftforløb mellem patienten og de pårørende.

Følg med på Facebook, når vi sender live torsdag den 17. juni kl. 11.15-12.00:

LIVESTREAM på Facebook "Kræft, håb og handlekraft"

17. juni kl. 12.30-13.15: "Kræftpatient i en coronatid – åben snak om erfaringer, udfordringer og dilemmaer"
Hans Pilgaard taler om erfaringer med at være syg af kræft under corona-pandemien med formændene for henholdsvis Kræftens Bekæmpelse, Dansk Brystkræft Organisation, Dansk Myelomatose Forening og Patientforeningen Kræft I Underlivet.

Følg med, når vi sender live på Facebook torsdag den 17. juni kl. 12.30-13.15:

LIVESTREAM på Facebook: "Kræftpatient i en coronatid"

17. juni kl. 13:45-14.30: "Hvad betyder digitale fællesskaber for kræftramte danskere?"
Kræftens Bekæmpelse inviterer til en snak om digitale fællesskaber. Hvad betyder digitale fællesskaber for os danskere? Og hvad betyder digitale fællesskaber for kræftramte danskere?

Mød læge, forfatter og foredragsholder Imran Rashid, der har skrevet bogen ”SLUK! Om at overleve i en digital verden”. HAn vil kaste lys over digitaliseringen og dens muligheder og konsekvenser. I studiet sidder også Theis Nybo, der er kræftpatient og en del af Ung Kræfts fortællerkorps. Han vil fortælle om, hvordan han har benyttet sig af digitale fællesskaber i sit sygdomsforløb.

Følg med, når vi sender live på Facebook torsdag d. 17. juni kl. 13:45-14.30:

LIVESTREAM på Facebook: "Hvad betyder digitale fællesskaber for kræftramte danskere?"

18. juni kl. 15.15-16.00: "Senfølger efter kræft: Hvad lærte vi af corona-pandemien?"
I en livestreamet paneldebat fra en af Folkemødets scener i Allinge, sætter Kræftens Bekæmpelse og Danish Comprehensive Cancer Center fokus på senfølger efter kræft.

Med afsæt i erfaringerne fra senfølge-området under corona-pandemien, spørger Tine Gøtzsche et debatlystent panel, hvordan erfaringerne kan sættes i spil på kræftområdet, hvor mange stadig må se alt for langt efter den vigtige hjælp.

Følg med på folkemødet.dk, når der sendes live fra eventet i Allinge fredag d. 18. juni kl. 15.15-16.00:

LIVESTREAM på folkemødet.dk: "Senfølger efter kræft: Hvad lærte vi af corona-pandemien?"

Du kan læse mere om Folkemødet på folkemødet.dk:

Folkemødet 2021